🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر بیمار زنده به گور شده باشد میتوان از پزشک شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۰

سلام و تشکر، امیدوارم متن را به دقت بخوانید.در این مسئله:
فرد مسنی دچار سکته مغزی شده بود و چند روز بعد در خانه از حوالی عصر او از هوشیاری کامل میرود و در حالت خواب و فقط دارای تنفس بوده و هیچ واکنش و هوشیاری یا بیداری نداشته و در حوالی شب رفته رفته همین تنفس او نیز کم میشود تا جایی که به نظر دارای تنفس نبوده (همان لحظات آخر زندگی!)
بعد افراد خانواده با دیدن این شرایط به آمبولانس اعزام متوفی به سرد خانه تماس میگیرند و او را به سرد خانه منتقل و فردایش دفن میکنند. حال برای یکی از این افراد شبه ای پیش آمده و میگوید امکان دارد او در لحظات آخر دارای جان بوده (البته هیچ اطمینانی ندارد فقط آخرین باری که متوفی را دیده به نظرش تنفس بسیار ضعیفی داشته و احتمال اینکه جان هر چند ضعیفی داشته باشد میداده. سپس بعد از گذشت مدتی آمبولانس آمده و او را منتقل میکنن.
حال مسئله ای که پیش آمده این است که این فرد فکر میکند (البته این فکر مربوط به مدت ها بعد از دفن است متوفی در زمان انتقال جان ضعیفی داشته اما آن لحظات به این مطلب متوجه نبوده و فکر میکند مرگ او در سرد خانه به خاطر این انتقال آنها بوده نه مرگ طبیعی! حال نظر شما شما چیست? آیا امکان دارد مرگ طبیعی نبوده باشد? عواقب آن چه خواهد بود?
برای محکم کاری خلاصه بگوئیم: این فرد حین انتقال هیچ اراده و قصد سوء نداشته و با اعتماد به اعمال دیگران متوفی را با کمک آنها انتقال داده اما بعدا یادش میآید که آخرین باری که متوفی را دیده بود احتمالا جان ضعیفی داشته و الان فکر میکند هنگام انتقال هم دارای جان بوده و او مسئول فوت زود هنگام اوست. با عرض معذرت از اطاله کلام البته لازم بود.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمانیکه این فرد توسط پزشک معاینه نشده و گواهی فوت صادر نشده باشد امکان فوت ایشان وجود نخواهد داشت لذا اینکه ایشان احتمالا نفس میکشیده اند غیر ممکن میباشد که دفن شده باشند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط