🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر تایید کنه پزشک قانونی نظریه قاضی چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۷

با سلام ،
بنده دو سال حبس قطعی دارم و هیچگونه شاکی خصوصی ندارم، و الان در اجرای احکام درخواست عدم تحمل حبس دادم ( طبق ماده ۵۰۲ آیین دادرسی کیفری ) به دلیل جراحی باز قفسه سینه و مشکل ریوی و الان نامه به پزشکی قانونی مرکز دادن و رفتم و پزشکی معرفی کرده بودند و نامه ویزیت بنده رو دادن بیماری را تایید کرد و مدارک بیمارستانی هم موجوده و الان فقط باید ببرم و جواب نهایی رو بدن،
میخواستم بدونم اگر تایید کنه پزشک قانونی نظریه قاضی چه خواهد بود ایا مجازات به چه صورت خواهد شد؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر دادگاه بپذیرد امکان تبدیل حبس به جزای نقدی ویا مجازات های جایگزین حبس طی شرایطی وجود دارد به هر حال باید پزشکان متخصص تایید نمایند در صورت حبس شما؛مشکلاتی که به سلامت شما اسیب میزند وجود دارد و صرف تایید بیماری کافی نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
در صورتیکه کمیسیون این امر را تایید کند و گواهی دهد که امکان گذراندن حبس بدلیل شرایط جسمیتان وجود ندارد ، امکان دارد مجازات را معلق نمایند و یا مشمول حبس خانگی شوید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط