🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر حکم جلب برای من صادر بشه اعتبار حکم تا چه زمانی هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۰۸

باسلام

بنده به دادسرای نظامی احضار شدم
۱- اولین جلسه هست که دعوت کردن میشه وکیلم بره پرونده بخونه قبل حضور که بدونیم چی بگیم؟
۲- باتوجه به اینکه ازم آدرس و تلفن ثابت قدیمی دارن میتونن آدرس جدیدمون برای جلب پیدا کنن؟ یا موبایل رد یابی کنن؟
۳-با پیگیری هایی که از دوستان انجام دادم احتمال خیلی زیاد موضوع مربوط به دوران سربازی هست که حدود ۲۰۰ نفر هم هستیم که ازمون در یک پرونده که مرتبط به همه هست شکایت شده
۴- با توجه به اینکه این یک پرونده برای حدود ۲۰۰ نفره اگر حکم جلب برای من صادر بشه اعتبار حکم تا چه زمانی هست؟ ۵- اگر من حاضر نشم کل پرونده بعد تکمیل شدن توسط سایر افراد جهت صدور حکم به دادگاه میره که برای منم غیابی رای صادر بشه؟ و اگر بره دادگاه حکم جلب من که بازپرس صادر کرده لغو میشه؟

لطفا فقط به همه سوالات زودتر جواب بدید
ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله وکیل می تواند اقدام کند و اگر بازپرس قرار عدم دسترسی به پرونده صادر نکرده باشند می تواند مطالعه نماید بازپرس شما را احضار می کند ودر نهایت بعد از عدم حضور جلب می کند البته می تواند طی شرایطی از ابتدا جلب کند.اگر سامانه ثنا داشته باشید به آدرس ثنا ابلاغ می شود وجلب هم به آن ادرس انجام می شود اگر حضور نیابید امکان رسیدگی غیابی می باشد ودادگاه رای غیابی صادر وبعد از قطعیت به مرحله اجرا در خواهد امد که می توانید به رای غیابی اعتراض وتقاضای واخواهی نمایید...به هر حال برای پاسخ کاملتر باید عنوان مجرمانه شما مشخص باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط