🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر خانم در رابطه دوستانه خود را مطلقه اعلام کند مجازات نخواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۲۷

باعرض سلام
پسرعموی من با یک‌خانم آشنا میشه که خانوم خودشه مطلقه معرفی میکنه که مدارکش پیامک ارسالی هست همچنین عکس شناسنامه رو میفرشته که طلاق گرفته و اینکه یه ادم سرشناس و مایه داره که به پسرعموی من پیشنهاد ازدواج و ساپورت اون از لحاظ مالی میده
پسرعموم قبول نمیکنه که زنه پیشنهاد صیغه رو میده که با بهونه به محضر نمیرن و به صورت شفاهی خودشون میخونن
بعد از مدتی پسرعموم میفهمه که این زنه با ۲ شخص دیگر هم ارتباط داره و رفت و آمد به منزل این خانوم رو دارن که البته قابل اثبات نیست
بعد با بهونه باز پسرعموم رو مجاب میکنه که باهاش باشه
یه روز که باهم هستن ی آقا وارد خونه میشه و با پسرعموم درگیر شده و خودشو شوهر زنه معرفی میکنه که پسرعموم با هرزحمتی از اونجا فرار میکنه بعد از ۲ هفته شوهر زنه پسرعموم رو پیدا کرده و با چاقو اونو میزنه
بعد مشخص میشه که اون مرده واقعا شوهر زنه بوده و از پسرعموم بابت تجاوز به همسرش شکایت کرده و حتی زنه هم همین ادعا رو کرده و گفتن که پسرعموم رفته خونش و اونو بیهوش کرده و بهش تجاوز کرده البته پزشکی قانونی نرفتن که مدرک داشته باشن فقط درب ورودی ساختمان رفت و امد رو ثبت کرده که ساختمان چندین واحد داره
پسرعموم هم بخاطر چاقو خوردنش درمکان عمومی شکایت کرده
الان سوالام اینه که
ایا امکان محکوم شدن پسرعموم هست؟اگه محکوم بشه حکمش چیه و چیکار‌میتونه بکنه؟
شوهر زنه به چه چیزی محکوم میشه حداقل و حداکثرش چیه؟
ایا پسرعموم میتونه از زنه بابت فریب دادنش توسط زنه شکایت کنه؟
پسرعموم چه کاری انجام بده به نفعش هست؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ممکن است به جرم رابطه نامشروع آن هم در صورتیکه دادگاه تشخیص بدهد محکوم شود (که بعید به نظر میرسد) ولی تجاوز به عنف و زنا قابل اثبات نخواهد بود لذا پسر میتواند به جرم ضرب و شتم با سلاح سرد نیز علیه این آقا شکایت کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط