🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر خانه ای را از پدرم خریده باشم که در دفترخانه اسناد رسمی به اسم من شده باشد، قانون من را مالک جدید میداند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۵

با سلام
"قبل از ایام کرونا" خانه ای را از پدرم خریدم و در دفترخانه هم بنام خودم سند زدم. الان مستاجری که سالهاست قراردادش تمام شده از تخلیه سرباز میزند. میگوید تو نمیتوانی من را از خانه بیرون کنی. به راحتی میگوید اگر میتوانی برو حکم تخلیه بگیر. درحالیکه طبق مصوبه ستاد کرونا مالکین جدید که خانه را در دفتر خانه منتقل کرده اند شامل این مصوبه نمیشوند. چون ایشان اصلا با من قراردادی ندارند. بمن میگوید شما انتقالتان پدر و فرزند بوده پس قبول نیست. ایا من در برابر قانون مالک جدید حساب میشوم؟چون واقعا من خانه را رسمی خریده ام

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما مالک شناخته خواهید شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مالکیت به شما منتقل شده حق هرگونه تصرف دارید.

مالک کسی است که حتما سند مالکیت از ادارت ثبت اسناد و املاک کشور اخذ کرده باشد.لذا دراین صورت شما می توانید نسبت به تخلیه اقدام نمایید

باسلام درصورتی که انتقال مالکیت به صورت قانونی و رسمی صورت گرفته باشد مالک قانونی هستید و میتوانید در مالکیت عین و منافع دخل وتصرف نمایید.

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. قطعا قانون جنابعالی را بعنوان مالک بلامنازع ملک به رسمیت می شناسد و اینکه مستاجر ملک ادعاهای نامربوطی نموده، دلیل بر عدم مالکیت شما نمی باشد..
جنابعالی به راحتی می توانید درخواست تخلیه ملک را از طریق قانونی بخواهید..
موفق باشید..

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، شما میتونید برای تخلیه اقدام کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط