🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر دادستان پس از تخریب به این نتیجه رسیده باشد که اشتباه کرده، به چه شکل باید وارد دعوا شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۴

سلام، اگر ملکی با دستور دادستان با نظر منابع طبیعی بدون اخطار تخریب گردد، و فروشنده اصلی هم نظر کارشناس رسمی دادگستری مبنی بر غیر منابع طبیعی بودن داشته باشد و منابع طبیعی هم حکم تشخیص نداشته باشد و دادستان پس از تخریب به این نتیجه رسیده باشد که اشتباه کرده، به چه شکل باید وارد دعوا شد؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اقدام ایشان قابل اعتراض میباشد و در صورت قبول اشتباه میبایست در صدد جبران برآیند

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

در موضوع مطروحه دادستان اشتباهی نکرده است . توضیح آنکه صرف نظریه کارشناسی مبنی بر تایید خارج بودن ملک از منابع طبیعی کفایت نکرده و باید در قالب اعتراض به رای صادره مطرح شده و از اجرای حکم جلوگیری به عمل آید . بدیهی است که تا زمان صدور دستور توقف عملیات اجرایی یا نقض رای منابع طبیعی ، هر اقدامی که در مورد اجرای حکم به عمل آید دارای وجاهت قانونی خواهد بود .

سلام
اگر دادستان معتقد به دستور اشتباه خود باشند باید از دستور مذکور عدول نموده و دستور اعاده وضع به حالت سابق و متصرف شدن شما را صادر نمایند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط