اگر دلیل تمکین نکردن زوجه سوء رفتار زوج باشد حکم عدم تمکینش صادر می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۱

همسرم برای عدم تمکین شکایت کرده.ایا با داشتن پرونده ای که پارسال شکایت کردم برای نفقه و ضرب و شتم و تعویض قفل و تنها راه اثباتم دو شاهدم بودن ایا امکانش هست که حق در دادگاه تمکین به من داده بشه؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید در وضعیت موجود نیز سوء رفتار زوج یا عدم تامین جانی زوجه احراز گردد . محکومیت یک سال پیش در این پرونده موثر نیست .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

چون‌ ضرب و جرح برای یکسال پیش بوده باید کماکان خوف ضرر وجود داشته باشد والا به تمگین‌ محکوم می شوید

ممانعت از تمکین را بایستی در شرایط فعلی مجدد اثبات نمایید ملاک وضعیت فعلی ایشان است.

در دادگاه تمکین باید اثبات نمایید که دلیل عدم تمکین شما عذر موجهی همچون عدم امنیت جانی بوده ولیکن با توجه به اینکه یک سال پیش موارد فوق پیش آمده است باید اثبات شود که کماکان نیز شرایط تمکین برای شما فراهم نیست درغیراینصورت ملزم به تمکین خواهید بود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط