🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر دیه را پرداخت نکنید به چه صورت دادگاه آن را وصول می‌کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۱

سلام. خسته نباشید
اگر کسی دیه را پرداخت نکند و ضامن داشته باشد و ضامن فیش حقوقی خود را وصیقه گزاشته باشد دادگاه دیه را از حساب ضامن برمی‌دارد و اگر برمی‌دارد به چه صورت همه را یکجا برمی‌دارد یا به صورت قصتی. ممنون میشوم به من کمک کنید تا مطلع شوم چون من بیکار هستم و اعسار دادم چون مبلغ دیه ۱۳میلیون بود نپذیرفتند و سال که عوض شده من ۵میلیون ردیف کردم الان که رفتم دادگاه گفتن ۱۳میلیون شده ۲۲میلیون نمی‌دانم باید چکار کنم اگر از حساب ضامن ماه به ماه بردارند می‌شود یه جورهایی من ماه به ماه دیه را به حساب ضامن بریزم.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازاو اخذ می شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
ضامن مسول حاضر کردن شماست بدوا مسولیت پرداخت ندارد.

با درود اموالی یافت شود قابل توقیف است بنا به مورد یک چهارم حقوق یا یک سوم حقوق قابل توقیف می‌باشد.

سلام از حقوق ۱/۳تا۱/۴میباشد موفق باشید

با سلام، از ایشان گرفته می شود

اگر اموالی از او پیدا شود توقیف می شود والا از حقوق ضامن ۱/۳ یا ۱/۴ کسر میشود

با سلام
مطابق ماده ۲۳۲قانون آیین دادرسی در امور کیفری
دیه با رعایت مقررات مربوط و ضرر و زیان محکوم له، در صورتی از مبلغ وثیقه یا وجه الکفاله کسر می‌شود که امکان وصول آن از بیمه میسر نباشد و محکوم علیه حاضر نشود و وثیقه گذار یا کفیل هم، وی را طبق مقررات حاضر ننموده و عذر موجهی هم نداشته باشد
لذا در صورت عدم حضور وعدم عذر موجهه دادسرای اجرای حکم میتواند مبلغ دیه را از ضمانت ماخوذه کسر و به محکوم له پرداخت نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط