🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر زن و مرد غریبه اندام جنسی خود را به نمایش گذاشته باشند مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۰۱۰

مدتی پیش فردی در چت دو نفره خصوصی با بنده چت انجام داد و یه عکس از اندام جنسیش داد و منم یک عکس از اندام جنسیم بهش دادم ولی بعدش پشیمون شدم و کلا تلگراممو پاک کردم حالا سوالم اینه ممکنه اونطرفم از خود پلیس فتا باشه و هدفش تحریک بنده برای ارسال تصویر مستهجن بوده باشه با توجه به اینکه اول هم اونطرف عکس مستهجن داد آیا پلیس مجاز به انجام این کار و پیگیری قضایی به این نحو می باشد>؟ضمنا قبل از این من در هیچ گروه یا کانالی هیچگونه متن یا تصاویر مستهجنی نزاشته بودم ک بخواد جلب توجه کنه فقط درخواست دوستیابی معمولی در گروه تلگرام داشتم الان خ استرس دارم که نکنه مشکلی برام پیش بیاد

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا مستحضر باشید که اگر ایشان و شما عکس را حذف کرده باشید شکایت ایشان نتیجه ای در بر نخواهد داشت ثانیا اگر هم قرار باشد مجازات تعیین شود برای هر دو نفر مجازات تعیین خواهد شد به دلیل اینکه ایشان هم مبادرت به انتشار عکس کرده اند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط