🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر زوجه در منزل زوج باشد عدم تمکین ایشان چگونه مشخص خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۷۴

سلام .اگر زوجه در منزل زوج باشد وتمکین عام (زوجه خروج مکرر و بدون اطلاع زوج داشته وزوج تازه فهمیده ودر یک موردهم که بازوج به. منزل پدری رفته از همراهی برای برگشت خودداری کرده که گزارش پلیس گرفته شده)و خاص نمیکندودادخواست طلاق را زوج داده اولین جلسه رسیدگی برگزار شده و قرار شده طرفین ظرف یک هفته داور معرفی کنند الان اولا برای اثبات نشوز باید زوج چکار کندودوم اینکه زوج میتواند الزامزوجه به اقامت در منزل پدریش را در مقابل نفقه از دادگاه بخواهد البته چون تمکین عام و خاص ندارد اگر تعلق میگیرد .اجرت المثل و تنصیف مال شامل میشود؟ بهترین روش طرح موضوع ولنتاین زمان طرح کی هست ؟متشکرم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ایشان در حال حاضر در منزل شما زندگی میکنند اثبات عدم تمکین دشوار میباشد و شما باید با وکیل متخصص مشورت کنید. بعد از اثبات دیگر نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت ولی باید مهریه ایشان را پرداخت نمائید تا بتوانید ایشان را طلاق دهید.در صورتیکه ناشزه بودن ایشان را اثبات نمائید شرط تنصیف اجرا نخواهد شد.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط