🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر سر اون دوستمون اتفاقی بیافته و سند بنام او صادر بشه قرارداد فی ما بین اعتبار داره یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۰

با سلام .ما چندی پیش اقدام به احداث بنا کردیم که طی اون اقدام به اخذ وام از بانک مسکن با عنوان وام روستایی بنیاد مسکن نمودیم.پس از اتمام مهلت که خواستیم اقدام به قسط بندی کنیم بانک اعلام کرد امکان زدن وام دو واحد بنام یه نفر میسر نیست و مجبورا وام رو بنام یکی از دوستان زدیم اما اقساطشو من میدم...حالا سوالم اینه اگه خدای نکرده سر اون دوستمون اتفاقی بیافته و سند بنام او صادر بشه قرارداد فی مابینمون اعتبار داره یا نه؟؟؟من میتونم با همون قرارداد سند و بنام خودم انتقال بدم؟ لازم به ذکره سند تفکیکی فعلا صادر نشده ولی اصل سند بنام مادر بنده است.با سپاس...........اینم متن قرارداد نگارش شده: قرارداد صلح
درتاریخ .................................... مصالحه نامه زیر به درخواست طرفین عقد لازم الاجرا ذیل تنظیم و مفاد مندرج در آن وفق مواد ، ۷۵۲،۲۱۹،۱۰ قانون مدنی و با مشخصات و شرایط زیر مورد توافق طرفین واقع گردید.
مصالح: .................... نام کسی که صاحب وام بنام او زده شده
متصالح: نام مالک اصلی که اقساط وام رو می ده
مورد مصالحه: با عنایت به واگذاری ۶ دانگ یک واحد آپارتمان مسکونی احداثی در طبقه اول ، حد شرقی اعیانی حادث شده در پلاک ثبتی ..... ، طی مبایعه نامه تنظیمی مورخ ............................. به متصالح ، طی این قرارداد مقرر گردید :
۱. با عنایت به تشریفات بانکی مربوط به وام اعطایی از سوی بانک مسکن اسکو به هر یک از واحدهای احداث شده و همچنین عدم امکان ثبت وام واحدهای احداثی به نام یک نفر (با توجه به اینکه وام طبقه سوم بنام متصالح بوده لذا طبق اعلام بانک عامل امکان ثبت وام طبقه اول بنام متصالح میسر نبوده) لذا مقرر گردید جهت طی تشریفات بانکی و همچنین تکمیل پرونده بانکی، صرفا وام مربوط به واحد مندرج در مبایعه نامه ی فوق الذکر ، بنام مصالح ، فرزند .................. به شماره شناسنامه ............................ ثبت و اعلام شد متصالح نسبت به پرداخت اقساط وام ماخوذه و به تبع آن تسویه حساب کامل وام اخذ شده اقدام و نهایتا پس از تسویه حساب کامل و همچنین طی مراحل مقرره نسبت به انتقال سند واحد مذکور بنام خود اقدام نماید.
۲. با عنایت به انتقال ۶ دانگ آپارتمان مورد بحث از سوی مالک رسمی و قانونی پلاک ...... -وفق ماده ۲۲ قانون ثبت- به متصالح ، طی مبایعه نامه شماره ..................مورخ ......................... و توافق صورت گرفته طی بند ۱ توافق حاصله ، طی این مصالحه نامه حق هر گونه ادعا از سوی مصالح ، قایم مقام یا وراث قانونی وی مبنی بر مالکیت آپارتمان مذکور به هر نحو و میزان که با شد ساقط و قابل مسموع نخواهد بود.
طرفین ضمن عقد لازم هرگونه ادعا و اعتراض بعدی را از خود سلب و ساقط نموده و همچنین کلیه خیارات بخصوص خیار غبن به هر درجه و میزان و لوا فحش ساقط می گردد. (مجددا تاکید می گردد این مصالحه صرفا جهت تشکیل پرونده بانکی و همچنین فراهم نمودن تشریفات قانونی تقسیط وام اعطایی تنظیم گردیده و تقسیط وام واحد مذکور بنام مصالح- دلیل بر مالکیت یا فراهم نمودن انتقال آتی مالکیت به وی یا وراث قانونی وی نخواهد بود.
این مصالحه با کمال عقل و شعور و با رضایت و رغبت کامل طرفین در دو نسخه متخدالمتن که هرکدام از نسخ دارای حکم واحد می باشد تنظیم و وقوع یافت و هرگونه اعتراض و ادعای بعدی از درجه اعتبار ساقط و باطل و مسموع نخواهد بود.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اشکالات
۱-عقد ناقله ملکیت عین مرهونه بدون اذن از جانب مرتهن باطل است. عقود بیع و صلح و هبه و ... گاها اجاره میتوانند از موارد مذکور باشند

۲- عقد حاضر نشانگر عدم توافق واقعی طرفین در انتقال ۶ دانگ یک واحد آپارتمان مسکونی احداثی در هنگام اخذ وام بوده و بنظر چنانچه مصالح با توجه به ماده ۱ قرارداد حاضر دارای هیچ حقی نباشد و انتقال بنحو صوری انجام یافته باشد رضایت وی در تعیین تکلیف و یا انتقال مالکیتی که فی الواقع ندارد صحیح نخواهد بود.
۲-قسمت اخیر ماده ۲ قرارداد(مندرجات داخل پارانتز) معنی متفاوت از موضوع داشته و ابهام دارد اصلاح گردد.

۳- این سند موخر بر بیع در تعارض کامل با سند رسمی (مبایعه نامه محضری) است که هنگام اخذ وام در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم نموده اید. در جریان باشید که برای اسناد رسمی فقط ادعای جعل میتوان داشت.

۴ چنانچه واحد مذکور در رهن بانک نباشد میتوانید پرداخت کل اقساط بانک را با شرایط مذکور به عنوان ثمن معامله قید نموده و تحت عنوان بیع دوباره خریداری نمایید.

۵- در صورتی که در رهن بانک باشد میتوانید اقرار نامه محضری با تعهد به انتقال و خسارت در تاخیر ا ز مصالح قرارداد حاضر اخذ نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط