🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر شخصی از پلیس در حین انجام وظیفه فیلم بگیرد،لطفا در این رابطه به سوالات زیر پاسخ دهید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۷۱

آیا اگر شخصی از مامور پلیس حین انجام ماموریت (شغل با گوشی موبایل)دوربین فیلمبرداری کند، پلیس میتواند او را در همان لحظه ی فیلمبرداری، به جرم "فیلمبرداری از مامور پلیس" بازداشت کند؟
اگر بله، لطفا توضیح دهید بازداشت شدن نظر به جرم بودن "عمل فیلمبرداری از مامور پلیس"، صرف نظر از قصد فیلمبردار چه مجازاتی در پی خواهد داشت و دایره اختیارات پلیس از این منظر چیست؟
یعنی آیا پلیس میتواند صرف نظر از قصد فیلمبردار وی را به دادسرا بفرستد و او را بازداشت موقت کند تا دادگاه تشخیص دهد که فیلمبردار چه قصدی داشته است که فیلمبرداری کرده؟
اگر خیر، لطفا توضیح دهید بازداشت کردن فیلمبردار نظر به تشخیص پلیس میتواند با عنوان"همکاری با شبکه های معاند یا جاسوسی در کار پلیس" قبل از محرز شدن قصد فیلمبردار در برگه صورت جلسه پلیس عنوان شود؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
به صرف فیلم برداری در مکا نهای عمومی جرم نمی باشد اما اگر مربوط به حریم شخصی افراد شود جرم و قابل شکایت می باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

صرف فقط فیلمبرداری جرم نیست و اینکه قصد فیلمبردار چه بوده است مهم است ولیکن به صرف فیلمبرداری اگر در محل ممنوعه نباشد نمیتوان کسی را بازداشت نمود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط