🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر شخص کلاهبردار اینترنتی تلگرام خود را پاک کند قابل پیگیری و رسیدگی می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۷

با سلام  آیا کلاهبرداری اینترنتی پس از دیلیت اکانت در تلگرام رسیدگی میشود ؟ اگر اسکرین شات پیام ها موجود باشد و پس از آن دیلیت اکانت کرده باشد چطور؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به هیچ عنوان قابل بازیابی نخواهد بود.اسکرین شات نیز فقط به عنوان اماره قضایی به علم قاضی کمک خواهد کرد و در مواردی قاضی میتواند با استناد به آن رای صادر کند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

سلام در صورتی که اکانت پاک شود به هیچ عنوان قابل بازیابی نیست و اسکرین شات هم به عنوان دلیل اثبات جرم مورد پذیرش نمی باشد .البته این مانع نیست تا با دلایل دیگر اثبات جرم امکان پذیر نباشد .

با سلام ووقت بخیر
در اینگونه مواردپلیس سایبری در جواب استعلام دادسراجهت تحقیقات از صفحه مجازی متهم را اعلام می کند اطلاعات دیلیت اکانت شده درتلگرام قابل بازیابی نیست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط