🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر شکایت کنم ابلاغیه بره؛ طرف خودرو رو پنهان میکنه و منکر میشه؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۵۶

خودرویی دارم که برادرم به علت بدهی که به یه نمایشگاهی داشته از زیرپاش دراوردن گذاشته تو مغازه . حالا با توجه که مالک خودرو بنده هستم چکار کنم که یهویی با حکم توقیف خودرو برم بالا سرش ممنون میشم یه راهی جلوی پام بزارین

۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به درخواست تامین خواسته اقدام نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با درود
شما می توانید با مراجعه به پلیس برای گرفتن خودرو اقدام کنید یا درخواست تامین خواسته بدهید.

با سلام
با طرح شکایت توسط دفاتر خدمات قضایی اقدام نموده بعد از آن با هماهنگی با نیروی انتظامی به محل خودرو مراجعه و صورت مجلس نمایید .
در مرحله دوم طرح شکایت از متصرف نمایید .
موفق و پیروز باشید .

سلام
بدون ابلاغ از طریق دادخواست تامین خواسته می توانید پیگیری و اقدام نمایید .

با احترام .بهترین کار تماس با ۱۱۰ و ارائه مدارک در خود نمایشگاه میباشد تا تحویل بگیرید حتی بعنوان سرقت میتوانید شکایت کنید

سلام.شما دادخواست تامین خواسته بدون ابلاغ را بدهید.

با توجه به اینکه شما مالک ماشین هستید هیچ حقی جهت توقیف ماشین شما را ندارند شما میتوانید یا در دست داشتن مدارک ماشین به کلانتری مراجعه نمائید و با مامور جهت تحویل ماشین به محل مراجعه کنید و یا از همان محل با ۱۱۰ تماس بگیرید که در اینصورت در همان زمان ماشین را میتوانید تحویل بگیرید و در صورت عدم تحویل صورتمجلسی تنظیم شود و قید شود که خودرو در تصرف ایشان است و از تحویل امتناع شده که در این صورت شما میتوانید نسبت به ایشان شکایت کیفری هم داشته باشید.
موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط