🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر طرفین دعوا تقسیم ماترک را که من درخواست کردم قبول نکنند چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱

سلام اگر طرفین دعوا تقسیم ماترک را که من درخواست کردم قبول نکنند چه حکمی صادر میشود

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست تقسیم ترکه توسط یکی از ورثه هم پذیرفته میشود و نیازی به رضایت تمام ورثه نیست دادگاه با توجه به نوع اموال در مورد نحوه تقسیم ترکه تصمیم می‌گیرد که در صورت توافق ورثه در مورد نحوه تقسیم به همان شکل تقسیم می شود در صورت عدم توافق دادگاه راسا تصمیم میگیرد چنانچه ماترک قابل تقسیم نباشد حکم فروش مال مشاع صادر می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در اینصورت باید از دادگاه تقاضای تقسیم ترکه نمایید . دادگاه با ارجاع موضوع به کارشناسی از کارشناس میخواهد که صور تقسیم را ارائه کند . چنانچه ورثه در مورد یکی از صور ارائه شده توافق کردند دادگاه بر همان اساس رای صادر میکند ولی اگر توافق نکنند دادگاه یکی از صورتهای تقسیم را راسا مورد رای قرار می دهد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط