🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر فحاشی به مامور نیروی انتظامی شده باشد جزء جرائم غیر قابل گذشت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۹۰

سلام در جریان پرونده قلع و قمع ملکی که در زمین متعلق به ما ساخته شده به اتفاق مامور کلانتری در محل حضور یافته تا در خصوص ساکنین ملک صورتجلسه تنظیم کنیم. لازم بذکر است که قلع و قمع و خلع ید در مرحله اجراست. پسر صاحبخانه به ما که دو خانم بودیم فحاشی رکیک ناموسی کرده و نیز به مامور هم همینطور. و با گرفتن زیر بغلمان قصد بیرون راندن از دم درشان را داشت. در این خصوص مامور که شاهد بود صورتجلسه ای را تنظیم کرد و به ما گفت خودم پیگیر ماجرا میشوم و صورتجلسه را به دادگاه خواهم فرستاد. آیا گرفتن زیر بغل حکم ضرب و شتم را خواهد داشت خواهرم قلبش را سال قبل عمل باز کرده نمی دانم نیاز به گواهی هست؟ و قاضی چه حکمی به طور معمول صادر خواهد کرد؟ و دیگر نیاز به شکایت شخص ما هست یا کلانتری باید کار را دنبال کند؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل فحاشی به مامور نیروی انتظامی صورت گرفته است و این فحاشی نیز جزء جرائم غیر قابل گذشت میباشد لذا اگر شما هم شکایت نکنید به آن رسیدگی خواهد شد ولی در صورتیکه شکایت شما نیز ارائه شود طرف مقابل به اشد مجازات محکوم خواهند شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط