🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر فیلم مستهجن مربوط به شخص سومی باشد حکم برای او چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۲۵

با سلام
٢ سال پیش با پسری دوست بودم و چند بار تماس تصویری مستهجن با هم داشتیم و ان پسر از تماس تصویری من فیلم گرفت و در کامپیوترش ذخیره کرد،امروز آن پسر بهم زنگ زد که دختری از او بخاطر تهدید به انتشار عکس شکایت کرده،بازپرس حکم ورود به منزل پسر راداد و کامپیوتر پسر را گشتند، یک فیلم از دختره بوده و چند فیلم هم از من ، ان دختره در مورد تهدید شفاهی فعلا رضایت داده و دیگر شاکی نیست اما بازپرس پیگیر محتویات مستهجن است دلیل اینکه بازپرس ادرس منزل مارا خواسته چیست؟ ایا منم مجرمم؟ من که اصلا نه شاکی داشتم نه شاکی بودم!!من نمی خوام خانوادم متوجه بشن احضاریه را حضوری می توانم بگیرم که خانواده ام نفهمند؟ اگر حکمی برایم صادر شود چیست ؟ حکم صادره برایه آن پسر چیست؟؟!خواهشا کمکم کنید خیلی میترسم ممنونم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قطعا به دلیل انجام تحقیقات لازم میباشد و ممکن است برای شما احضاریه هم ارسال شود. لذا به دلیل اینکه محتویات مستهجن میباشد نیاز به شاکی خصوصی ندارد. لذا ممکن است مجازات حبس و جزای نقدی در نظر گرفته شود و یا اگر رابطه نامشروع اثبات شود مجازات شلاق خواهد داشت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط