🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر قانونی اقدام کنم به نتیجه میرسم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۶

مدت ۵ سال با دختری رابطه داشتم که اوایل به شدت عاشق هم بودیم و متاسفانه دختر بکارت خودش رو از دست داد. بعد از مدتی تصمیم به ازدواج گرفتیم چون هم به شدت به هم علاقه مند بودیم و هم چاره ای نداشتیم چون خانواده دختر بسیار مذهبی و سنتی هستند. به دلیل مشکلات بنده و مشکل مالی شرایط فراهم به ازدواج نبود. طی این مدت بنده واقعا این خانم رو همسر خودم میدیدم و تمامی نیاز های خانم رو تا جایی که در توانم بود برطرف میکردم چه مالی، چه عاطفی و چه زناشویی. رابطه انقدر جدی و محکم بود که خانواده بنده کاملا در جریان بودن و خاتواده دختر هم از سمت خواهر بزرگ ایشان کاملا در جریان رفت و امد و رابطه ما بودن. متاسفانه بعد از این ۵ سال و در سال ۹۸ با اتمام دانشگاه خانم بنده تصمیم گرفتم یک شغل برای این خانم راه بندازم که هم مستقل باشن هم سرگرم شن البته هزینه این کار را پدر ایشان تقبل کردند و بنده فقط واسطه بودم. حدود ۳ ماه پیش احساس کردم حس این خانم به بنده کم شده و داره از من دور میشه که با کمی تحقیق متوجه شدم با پسری در محل کار ایشان در ارتباط هستن. بصورت جدی وارد رابطه شدن و حتی جواب تلفن بنده را نمیداد این خانم. بنده خانواده ام را واسطه کردم که با ایشان صحبت کنند اما بی فایده بود و از جایی که بنده عاشق ایشان هستم واقعا شرایط سختی را پشت سر گذاشتم. چندین بار اقدام به نزدیک شدن به این خانم کردم که به شدت مرا پس زد و حتی آقایی که گفتم با ایشان وارد رابطه شده اقدام به تهدید بنده کرد.به شدت از سمت این خانم و اطرافیانش تحقیر شدم و به خودم و خانوادم بی احترامی کردند. بنده طی این ۵ سال هیچ کمو کسری از بابت تفریح، هدیه،پول تو جیبی و هزینه های معمول یک رابطه نزاشتم و کمترین کادو تولدی که من برای این خانم گرفتم ساعت ۱ میلیون تومنی بوده. الان حس میکنم ازم سو استفاده شده و قصد دارم تمامی کادو ها و هزینه ها را پس بگیرم.
سوالم این هست که اگر قانونی اقدام کنم به نتیجه میرسم؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید مبالغ واریزی را مطالبه نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

با سلام و احترام مخاطب گرامی هر چند در مورد واریزی های مستند بانکی امکان استرداد قانونی وجود دارد در مورد هدایا نیز مشروط به باقی بودن عین مال و وجود سایر شرایط هبه قابل رجوع امکان اقدام قانونی وجود دارد. ولی در کل از آنجا که اینگونه ارتباطات ولو طولانی مدت فی مابین شما از حمایت قانون و شرع برخوردار نیست و طرفین هیچ تعهدی به ازدواج در اینگونه موارد ندارند. بدیهی است با قطع این ارتباطات یکی از طرفین صدمه عاطفی و مادی و اقتصادی خواهد دید و استرداد چنین هدایا و هزینه ها هم در عمل التیامی بر صدمات و آلام نخواهد بود.

شما میتوانید مبالغی را که به حساب ایشان واریز نموده اید را مطالبه نمایید . مطالبه کادو و امثالهم شرایط حقوقی متفاوتی از مورد اول دارد و این امر توصیه نمیشود.
مبالغ واریزی را هم بایستی به عنوان قرض الحسنه مطرح نمایید و در دادگاه از عنوان نمودن رابطه های که فرمودید خوداری نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط