🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر قرارداد تمدید نشده باشد موجر میتواند اجاره بهای بیشتری دریافت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۲,۰۲۱

با سلام
ابنجانب در مغازه ای مستاجر بودم که در سال اول قرارداد داشتیم ولی در سال دوم صاحب ملک با توجه به مشکلاتی که داشت و همچنین در صدد فروش مغازه بود، با توجه به پیگیریهای بنده در خصوص نوشتن قرارداد، سال دوم بدون قرارداد و با همان اجاره بها سال اول گذشت.الان که در صدد تخلیه مغازه هستم جهت تسویه حساب، صاحب مغازه مدعی شده که باید مابه التفاوت اجاره بها یک سال نسبت به سال اول را پرداخت کنید.
لازم به ذکر است که کرایه ماهانه این یک سال همیشه در موعد مقرر و بدون تاخیر پرداخت شده.خواهشمند است توضیح دهید که آیا صاحب ملک حق چنین ادعایی دارد؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود موجر نمبتواند چنین ادعایی نماید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

خیر صاحب ملک نمی‌توانند چنین ادعایی را مطرح کنند.

با توجه به عدم انعقاد قرارداد جدید , چنین حقی برای مالک متصور نیست.

خیر به دلیل اینکه قرارداد اجاره جدیدی منعقد نشده است و همان قرارداد اجاره سابق میباشد لذا فقط باید همان مبلغ اجاره پرداخت شود نه مبلغ اضافی تر.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط