اگر قرار هست مبلغ خسارت به ماشین رو که ۶ میلیون تایید شده من بدم، پس چرا دیگه من ماشین رو بیمه کردم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵

با سلام . دو ماه قبل با ماشین خودم تصادف کردم با ماشین دیگری که مقصر هم من شناخته شدم . پلیس کروکی کشید و رفتیم برای بیمه . بیمه مبلغ رو تعیین کرد ۲ میلیون تومن ولی راننده مقابل قبول نکرد و رفته بر علیه من شکایت کرده . کارشناس دادگستری هم خسارت به ماشین رو ۳ برابر بیمه تعیین کرده و اینکه مبلغی رو هم برای افت در نظر گرفته . قاضی شورای حل اختلاف هم این نظریه کارشناسی رو تایید کرده . حالا سوالی که برام پیش اومده ، که اگر قرار هست مبلغ خسارت به ماشین رو که ۶ میلیون تایید شده توسط کارشناس دادگستری و قاضی من بدم ، پس چرا دیگه من ماشین رو بیمه کردم !!! اصلا چرا ایشون از من شکایت کرده ؟ چرا اگر مبلغ تعیین شده از کارشناش بیمه رو قبول نداره ( حتی سقف تعهد بیمه ۸ تومن هست تو بیمه من ) چرا از بیمه شکایت صورت نگرفته ؟ متاسفانه اعتراض هم دادم و اعلام کردم که بیمه باید در این خصوص ورود کنه که دادگاه تجدید نظر هم رای قطعی داده که بیمه کردن باعث صلب مسئولیت نمیشه و کل مبلغ رو باید من پرداخت کنم و بعدش شکایت کنم از بیمه تا بتونم پول رو بگیرم ( که قطعا بیمه هم قبول نمیکنه ) . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چونکه واقعا گیج شدم از این حکمی که داده شده.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
افت قیمت خودرو رو بیمه گر پرداخت نمیکنه وفقط خسارت قطعات و هزینه تعمیرات رو می پردازه .
افت قیمت خودرو به خودروهایی باسن زیر ۵سال ساخت و غیر ایرانی تعلق میگیره و به ماشین ایرانی افت قیمت تعلق نمیگیره
اما شما میتونید مطابق فاکتور هزینه هاتون رو از بیمه دریافت کنید ومابقی خسارت روبا شرطی که عرض کردم شخصا پرداخت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط