🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر مدت اجاره تمام شده باشد بعد از هجده ماه میتوان دستور تخلیه گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۰۶

با سلام . بنده دو سال قبل بک خانه مسکونی با اجاره نامه شش ماهه در بنگاه اجاره کردم و بعد از اتمام مدت قرارداد دیگر تمدید نکردیم و مدت هجده ماه هم نشستم ولی الان مدت چهار ماه است که اجاره پرداخت نکردم و در حضور شاهد به صاحبخانه اعلام کردم که دیگر توان پرداخت اجاره را ندارم و میخواهم تخلیه کنم ولی مالک مانع از تخلیه ملک میشود و میگوید تا اجاره عقب افتاده را ندهی حق تخلیه نداری میخواستم بدانم اگر من تخلیه کنم و به صاحبخانه اعلام کنم که تخلیه شده چگونه میشود

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید به دلیل اتمام مدت قرارداد برای تخلیه اقدام کنید لذا باید اجاره بهای معوقه را پرداخت کنید و در غیر این صورت موجر میتوانداجاره معوقه را از ودیعه شما کسر کند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط