🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر مصدوم استطاعت مالی برای پرداخت هزینه دادرسی نداشته باشد چه اقدامی باید بکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۱

با سلام .با توجه به اینکه در پرونده ای دیه ای که در دادگاه دارم حق دادرسی به مبلغ 7 میلیون تومان از من خواسته اند حال برگ اعصار از هزینه دادرسی را روی پرونده گذاشته ام که قاضی پرونده آن را رد کرده و گفته است با توجه به اینکه مستمری بگیر دولت می باشی آن را رد کرده است -ناگفته نماند که به صورت قرارداد سه ماهه در یکی از ادارات دولتی به صورت نیروی کارگری مشغول به کار هستم و مبلغ 750 هزار حقوق ماهیانه میگیرم و تنها دارایی من در این دنیا این پول دریافتی می باشد و یتیم و سرپرست خانواده هستم - راهنمایی کنید چگونه اعتراض کنم به این حکم .باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه استطاعت مالی برای پرداخت هزینه دادرسی را ندارید باید دادخواست اعسار بدهید و اگر مدارک محکمه پسند و دو شاهد ارائه بدهید میتوانید درخواست تعدیل در اعسار بدهید و برای اطلاعات بیشتر باید با وکیل مشورت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط