🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر من قسم بخورم چی میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲

باسلام
خانم بنده رفتن پزشکی قانونی و نامه گرفتن کبودی بدنشون شکایت کردن و هیچ شاهدی هم نیست نه من شاهد دارم که من نزمدش و نه ایشان شاهد دارن که من زدمش. تاکنون هم درسته بحث و دعوا مون شده ولی هیچ همسایه ای نه دعوای ما را دیده نه صدای ما را شنیده. امروز با یه خانم وکیل صحبت کردن که ایشان گفتند احتمال ۹۹ اگر خانم قسم بخورد محکومید. میخوام بدونم ۱_ آیا حرف خانم وکیل صحت داره؟ ۲_ اگر من قسم بخورم چی میشه؟ ۳_ شاهد در میان نیست چی میشه
بسیار سپاسگذارم از اینکه وقت مگذارید برای پاسخگویی

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در چنین موقعی قسم بر عهده ی مدعی است و چون همسرتون مدعی ایراد ضرب و جرح هستند در دادگاه قسم یاد نمایند که شما ایشان مضروب و مجروح نموده اید بار حقوقی امر که همان پرداخت دیه است ثابت می گردد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام
یکی از مواردی که در ضرب و جرح می توان با آن ادعا را ثابت نمود قسم است که از سوی مدعی انجام می گردد البته باید قرائن و امارات نیز ضمیمه آن باشد مثل گواهی پزشکی و مثل حضور شما در منزل با ایشان و مثل سوابق اختلاف

مشاوره‌های حقوقی مرتبط