🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر نروم دادگاه چی میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۲

ابلاغیه نظریه کارشناسی نفیا یا اثباتا اومده ابلاغیه را هم دیدم اگر نروم. چی میشه نظریه را ام قبول دارم
تشکر

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر قبول دارید نیاز به کاری نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

حسن حضور این است که در صورتی که نظر کارشناس به ضرر شما باشد به نظر اعتراض کنید

با سلام اگر ظرف مدت مراجعه نکنید نمیتوانید به نظر کارشناس اعتراض کنید.

با درود..
در صورت قبولی نظریه کارشناسی از سوی شما و در صورت عدم اعتراض از جانب طرف دیگر پرونده، دادگاه اقدام به اتخاذ تصمیم و صـدور رای خواهد نمـود..

دادگاه وارد رسیدگی شده و ممکن است با توجه دفاعیات خواهان رای به ضرر یا به نفع شما صادر شود.توصیه میشود در محکمه حضورپیدا کنید تا حقی از شما زائل نگردد

با سلام و احترام چنانچه اعتراضی از طرفین بر نظریه نشود تایید و دادگاه حکم خود را صادر خواهد نمود مگر اینکه دادگاه نظر کارشناس را نپذیرد و بهتر است نظریه را چنانچه ندیده اید دوباره اقدام به دیدن آن نمایید موفق و پیروز باشید

اگر نظر کارشناس را روئیت ننماید یعنی نظر را قبول دارید و حق اعتراض را از دست خواهید داد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط