🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر واحدی که پارکینگ ندارد مبادرت به پارک خودرو کند چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۱۹

با سلام
بنده مدیر یک ساختمان ۶ واحدی هستم که فقط چهار واحد آن دارای پارکینگ اختصاصی می باشند
برای جلوگیری از ورود خودرو ۲ واحدی که فاقد پارکینگ می باشند شکایت کرده ایم و با توجه به ارائه تمامی مدارک معتبر از جمله سند مالکیت، پروانه ساختمان و پایان کار ساختمان، اما قاضی با گذشت چهار ماه از شکایت رای صادر نکرده است.
موضوع به درگیری بین ساکنین ساختمان و پنچر کردن خودروها انجامیده است
لطفا راهنمایی کنید که ما باید چیکار کنیم که قاضی رای را صادر کند ؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه تامین دلیل کرده باشید و پارک این خودروها توسط کارشناس کارشناسی شده باشد و پرونده به دادگاه رفته باشد باید منتظر حکم دادگاه باشید لذا در نهایت میتوانید اجرت المثل ایامی که در پارکینگ پارک کرده اند را بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط