🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر پدرم فوت کند، اموال هم نداشته باشد، بدهی دیه را چه کسی باید پرداخت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۴

خواهرم در کودکی حین بازی چشم دختر خاله خود را کور کرد بعد مجبور به پرداخت دیه شدیم پدرم به صورت اقساط دیه را پرداخت میکند سوال اینکه اگر پدرم فوت کند و مال و اموال هم از خود نداشته باشد که بعد از فوت به کسی بدهد 'بدهی دیه را چه کسی باید پرداخت کند؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه دیون‌ متوفی زاید بر ترکه بوده باشد بار اثبات این‌که ترکه جوابگوی بدهی‌ها نیست به ‌عهده ورثه قرار می‌گیرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

"با سلام"
از هرچه ماترک دارد دیون پرداخت میگردد

اگر ماترک دارد اول باید دین پرداخت شود و اگر چیزی ماند بین شما ورثه تقسیم شود. اگر ماترک جوابگوی دین نباشد راهی نمی ماند و آنها با شما باید سازش کنند.

با سلام
مخاطب گرامی، چنانچه دیون‌ متوفی زاید بر ترکه بوده باشد بار اثبات این‌که ترکه جوابگوی بدهی‌ها نیست به ‌عهده ورثه قرار می‌گیرد و در صورت عدم اثبات این امر، باید تمام دیون را به نسبت سهم خود از اموال خودشان پرداخت کنند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط