🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر پدر اختلال روانی داشته باشد مادر میتواند او را از ملاقات با فرزندش منع کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۸۴

با سلام
همسر من 9 ماه هست که من و فرزندم را گذاشته و رفته و هیچ خرحی تو این مدت نداده، فقط یکبار اومد پسرمون رو دید که من بهشون گفتم دفعه بعد با حکم دادگاه باید بیاد برای اینکه بخاطر سابقه اعتیادشون اعتمادی بهشون ندارم، حالا با توجه به اینکه فرزند ما تنها13 ماه دارد آیا دادگاه اجازه اینکه پدرش فرزندم را با خود ببرد به او خواهد داد یا مالاقات باید در حضور من صورت بگیرد. آیا مدارک پزشکی ایشان مبنی بر اختلال روانی کمکی به این دادگاه خواهد کرد؟
ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اولا ایشان فقط میتوانند برای گرفتن وقت ملاقات با فرزندشان اقدام کنند ثانیا شما باید در شورا اختلال روانی ایشان را اثبات کنید تا اگر خطری از جانب ایشان فرزندتان را تهدید  میکند وقت ملاقات کمتری با توجه به مصلح طفل در نظر گرفته شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط