🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر پدر منع خدمات شده باشد از طریق ثبت احوال میتواند برای اثبات نسب اقدام کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶,۲۴۳

باسلام خدمت شما من حدود سی سال پیش پدرم از پدرو مادرش جدا شده والان مدارک شناسایی ما منع خدمات شده اند چون پدربزگم انهارا منع خدمات کرده است و الان که وکیل گرفتیم به ما میگن که کپی شناسنامه پدرت رو بیار و مارفتیم که از پدربزرگم کپی شناسنامه بگیریم به ما نداد و رفت به کشور عمارات الان فوت کرده و عموهای من هم هیچ اعتنایی به ما نمیکنن انها حتی راضی به دادن دی ان ای هم نیستند و الان ما نمیدونیم چیکار کنیم لطفا راهنمایی کنید ممنون

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اگر پدر شما فرزند پدر و مادرش باشد مان آنها در شناسنامه ایشان قید شده است و اگر آنها همکاری نمیکنند باید از طریق دادگاه برای اثبات نسب اقدام کنند و مشخصات آنها نیز در ثبت احوال مشخص میباشد.

موید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط