اگر پسر در قبال گرفتن پول رابطه برقرار کند از طریق فضای مجازی قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۰۱

سلام. چن وقت پیش در اینستاگرام کامنتی رو دیدم که پسری 16 ساله هستم در قبال گرفتن پول حاضر به انجام رابطه هستم منم هم از سر کنجکاوی در دایرکت سلام دادم و به بحث پرداختیم. من فقط قصدم سربه سر گذاشتنش بود بعد شمارش رو داد که در تلگرام حرف بزنیم. بعد در تلگرام حرف زدیم یه عکس از صورت هم فرستادیم بعدش درخواست کرد که الان با اینترنت 30 تومن واریز کنم حتی شماره حساب هم داد که من گفتم فردا میفرستم البته به دروغ.
فرداش یکی از اقوامش که نمیدونم کی بود چون گفته بود تو مسجد میخوابه و کسی رو نداره گفت ازم شکایت میکنه به جرم اغفال. در حالی که خودش فحاشی زیادی هم کرد من هم فقط گفتم مقصر خود شما هستید که کامنت میزارید و...
حال چن سوال دارم.
1.ایا میتونن شکایت کنن
2. در صورت شکایت چقدر طول میکشه تا احضاریه بیاد
3. ایا ایشان هم به دلیل گذاشتن کامنت و فحاشی مجازات میشن
4. در صورت شکایت چه مجازاتی برای من وجود داره
5. ایا پیامهای تلگرام و دایرکت با اسکرین شات کامنت ایشون برای من مدرک حساب میشه چون قصد ایشون اخاذی بوده
6. ایا اصلا شکایتشون به مورد قبول واقع میشه

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقوام ایشان نمیتوانند علیه شما شکایتی در خصوص اغفال ایشان کنند و پیامک در این خصوص ممکن است توسط قاضی بررسی شود مشروط بر اینکه خود پسر قصد شکایت داشته باشد و یا به این موضوع اقرار کند و اینگونه پرونده بستگی به روند پرونده خواهد داشت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط