🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر کارگر سه شاهد و کارفرما شهادت همه کارمندان را داشته باشد کدام پذیرفته میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۰۵۱

سلام
برای چندسالی که بیمه نشدم درحین کارم به اداره کارشکایت کردم وفقط مدرک من سه شاهدی بوده که شهادت دادن از اعضای فامیلم اما کارفرما من لیستی نوشته که من در ان زمان مورد شکایت اونجا کارنمیکردم وبه کارگرای کارگاه داده وگفته باید همتون امضا کنید یا اخراجتون میکنم وهمه امضا کردن
با این تفاسیر ایا در دادگاه رای به نفع من میشود یا کارفرما ؟و مدارک وشهود کدوممون محکمه پسند تره؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، قرابت از ارزش شهادت کم نمیکند؛ اما پذیرش آن بستگی به نظر مقام قضایی دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام
در اداره کار شهادت شهود به هر تعداد که بلشد قابل پذیرش نبوده و دلیل و مدرک محسوب نخواهد شد

در مواردی که کارگر و کارفرما هر کدام برای اثبات ادعای خود شهود را معرفی میکنند پذیرش این امر با قاضی خواهد بود و مشخص نمیباشد که شهادت کدام طرف پذیرفته میشود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط