🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر یه خودرو توسط دو سه طلبکار توقیف شده باشد؛ تکلیف خودرو توقیف شده چی میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۰

سلام
یکی از طلبکارا با ماموراز جلوی ساختمون ماشین رو با جرثقیل برد الانم مزایده گذاشته.میخوام بدونم کل پولو اون برمیداره یا نه؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بر اساس تقدم در توقیف ، وجه حاصل از فروش بین طلبکاران تقسیم خواهد شد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

سلام، معادل مبلغی که اولین طلبکار به موجب ان خودرو را توقیف نموده به او داده خواهد شد و مازاد بر ان اگر چیزی باقی باشد به سایر طلبکاران تعلق می گیرد

"با سلام"
خودرو به مزایده رفته و پس از فروش،مبالغ بین توقیف کنندگان پرداخت میگردد

به اندازه طلبش و مخارج مزایده برمیداره اگر اضاف اومد طلبکار بعدی

سلام وجه حاصل از مزایده بین طلبکاران تقسیم میشود

بستگی به میزان طلب طلبکار توقیف نموده دارد. در صورتی که طلب شخصی که زودتر توقیف نموده از همان محل قابل پرداخت باشد مابقی به سایر طلبکاران میرسد.

به مزایده گذاشته شده وجوه حاضل از فروش خودرو به میزان طلب طلبکاران تقسیم می شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط