اگر یکی از وراث حاضر به فروش نباشد و ملک در تصرف ایشان باشد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۱,۳۰۴

با سلام یه ملک ورثه ای که تقسیم و تفکیک شده و به هرورثه نسبت به سهمش سند ثبتی داده شده چندین سال سال در تصرف یکی از ورثااست قصد فروش هم ندارد تکلیف چیست؟ البته بنده گواهی عدم افراز رو گرفته ام

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید اجرت المثل ایام تصرف را از ایشان مطالبه نمایید و دادخواست فروش مال مشاع را بدهید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

میتوانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید و اگر سند به نام شماست دادخواست خلع ید مطرح کنید

با سلام اگر سند ملک به نام شما تنظیم گردیده می توانید دادخواست خلع ید مشاعی مطرح نمایید زمان در خصوص ایام تصرف ایشان نیز می توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل مطرح نمایید

با سلام ووقت بخیر
دادخواست اجرت المثل ایام تصرف دهید و دستورفروش ملک مشاع دهید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط