🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر یک پسر داشته باشند و سه دختر چگونه اموال تقسیم می شوند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۷۴۲

وقتی پدر و مادر اموال خود را سه دانگ سه دانگ بین خود تقسیم کرده باشند و دارای یک پسر و سه دختر باشند اموال چگونه تقسیم می شوند

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود سهم الارث فرزند پسر دو برابر سهم الارث هر فرزند دختر می باشد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

سهم الارث وراث در شرع و قانون تعریف شده است . مطابق قانون و شریعت سهم الارث فرزند پسر دو برابر سهم الارث هر فرزند دختر می باشد .

با سلام

پدر و مادر تازمانیکه زنده اند مکلف به تقسیم اموال به روش یا قانون خاصی نیستند. و اگر هم تقسیم و انتقالی صورت گیرد تحت عنوان ارث و ماترک نیست.
اما پس از فوت شان، پس از کسر بدهی ها و ثلث، مابقی بین وراث بدین صورت تقسیم می گردد:

۱- اگر پدر فوت کند و مادر زنده باشد : ابتدا یک هشتم از ماترک به مادر می رسد و سهم فرزندان بدین صورت محاسبه می گردد که (یک پسر=۲سهم و ۳دختر=۳سهم{۱+۱+۱} ؛ جمعا = ۵سهم / ماترک پس از کسر سهم مادر، تقسیم بر ۵ شده که عدد حاصله، سهم هر دختر و دوبرابر آن سهم یک پسر می باشد)

۲- گر مادر فوت کند و پدر زنده باشد : ابتدا یک چهارم از ماترک به پدر می رسد و سهم فرزندان بدین صورت محاسبه می گردد که (یک پسر=۲سهم و ۳دختر=۳سهم{۱+۱+۱} ؛ جمعا = ۵سهم / ماترک پس از کسر سهم پدر، تقسیم بر ۵ شده که عدد حاصله، سهم هر دختر و دوبرابر آن سهم یک پسر می باشد)

سلام پس از فوت هر یک ، اولاد به نسبت سهم الارث خود ارث میبرد.

درود. تا زمانی که پدر و یا مادر دارای در حال حیات هستند ، ماترکی جهت تقسیم وجود نخواهد داشت تا فرزندان تقسیم نمایند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط