اگر ۶ ماه حبس قبلی رو زندان بمونه بعدش آزاد میشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۱۳

سلام توی دعوا زده به بیضه یک پسرجوان وحالا ازش شکایت شده و باید ۴۰۰ میلیون دیه بده ۲سال هم زندان بمونه ایشون سابقه هم داشته حالا شاکی میگه فقط ۸۰۰میلیون میگیرم و رضایت میدم

۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،رضایت شاکی اخذ شود و پس از سپری شدن یک سوم حبس تقاضای آزادی مشروط شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام و درود رضایت شاکی پرونده را دریافت نمایید با تحمل یک سوم حبس، آزادی امکان پذیر است.

آنچه که در حکم دادگاه بعنوان دیه تعیین شده باید پرداخت گردد.

درصورت پرداخت دیه نسبت به حکم دادگاه، شخص زندانی میتواند بعد از تحمل یک سوم حبس یعنی ۸ماه، تقاضای آزادی مشروط نماید ودرصورت تایید قاضی ، آزاد میشوند

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید رضایت شاکی پرونده را بگیرید با تحمل یک سوم امکان آزادی ممکن است .

سلام و ارادت
همان نرخ دیه را بپردازد و مدت حبس هم اگر تا کنون از آزادی مشروط استفاده نکردند تا یک سوم میزان حبس که سپری شود اقدام نمایند .

سوال دارای ابهام است لاکن با اخذ رضایت از شاکی موجب تخفیف در مجازات صورت خواهد گرفت

مشاوره‌های حقوقی مرتبط