🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگه اقدام کنم میتونم از طریق دادگاه حکم جلب برای پلیس اینترپل بگیرم ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۸۱

با سلام و عرض ادب
من ضمانت یک شخص روبرای وام انجام دادم اما دوسه قسط روپرداخت نکرده و از کشور خارج شده میخواستم اگه اقدام کنم میتونم از طریق دادگاه حکم جلب برای پلیس اینترپل بگیرم ؟ چونکه من شنیده م توی جرائم مالی هم پلیس اینتر پل دخالت میکنه

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق اینترپل به هیچ وجه، تاکید می‌کنم به هیچ وجه امکان بازگرداندن شخص مورد نظر را ندارید.
اما توصیه اکید ما در اینگونه موارد این است که در هر صورت نسبت به طرح شکایت در دادگاه‌های ایران را اقدام نمایید.
این کار دو مزیت عمده دارد:
۱- در صورت بازگشت احتمالی به ایران، از لحظه ورود به فرودگاه، مورد تعقیب حقوقی قرار می‌گیرد؛
۲- در صورت یافت شدن اموالی از وی، و یا در صورت دارا شدن در ایران، مثلا به سبب ارث، مبلغ مورد نظر شما، از محل آن اموال تامین خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با عرض ادب و احترام
خیر نمی توانید
با تشکر
دکتر حشمدار

با سلام
در دعاوی حقوقی،درخواست حکم جلب محکوم علیه متواری از طریق پلیس اینترپل، بعید به نظر می رسد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط