اگه با تمایل خود مستاجر رقم بالاتری توافق بشه باز هم بعدا مستاجر میتونه شکایت کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۳

سلام خسته نباشید، من یه ملک در رهن و اجاره دارم که اخر مهر ماه قرارداد تموم میشه با توجه به مصوبه کرونا که گفتن بیشتر ۲۰ درصد در شهرستان نباشه میخواستم بپرسم اگه با تمایل خود مستاجر رقم بالاتری توافق بشه باز هم بعدا مستاجر میتونه شکایت کنه؟ امکانش هست تو قرارداد یه بند بنویسم و حق شکایت در این زمینه ازش سلب کنم؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت توافق بر مبلغی بیش از ۲۰% این توافق معتبر بوده و امکان اعتراض بعدی توسط مستاجر وجود ندارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
در صورتی که توافق بر مبلغ اجاره بها شود و طرفین و شهود اقدام به امضا و نمایند دیگر در صورت اعتراض یا شکایت مستاجر ، این امر قابل استماع نخواهد بود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط