🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگه به شخص ثالث وکالت محضری بدم که از صندوق مبلغ دیه را دریافت کند آیا مورد قبول هست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۹۰

من از اجرای احکام مشهد برگه دریافت دیه از صندوق دولت گرفتم الان حالم خوب نیست حکم هم صادر شده*اگه به شخص ثالث وکالت محضری بدم که از صندوق مبلغ دیه را دریافت کند آیا مورد قبول هست..یا باید فقط به وکیل دادگستری وکالت بدم که مبلغ را دریافت کند

۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ منع قانونی در اعطای وکالت به شخص حقیقی غیر از وکلای دادگستری در پیگیری و وصول مبلغ دیه از صندوق بیمه وجود ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

درصورتی که پبگیری جهت امور اداری باشد منع قانونی نخواهد داشت ومبتوانید وکیل معرفی نمایید.

درود برشما
بله به اشخاص غیروکیل هم در این باب می توانیدوکالت دهید.

این امکان میسر است که به دیگری وکالت در انجام امور حقوقی و همینطور وکالت در وصول محکوم به داده شود

بله می توانید وکالت بدهین

با سلام
با توجه به اینکه دریافت دیه از صندوق ماهیت قضایی ندارد میتوانید به شخص ثالث که وکیل دادگستری نباشد هم وکالت رسمی در یکی از دفاتر اسناد رسمی بدهید.

بله میتوانید به دیگری وکالت رسمی در دفتر خانه بدهید تا او با مراجعه به صندوق بیمه نسبت به دریافت دیه اقدام نماید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط