🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگه دیه اش رو پرداخت کنیم دیگه زندان ندارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۴

سلام ببخشید برادرم با کسی درگیری داشته و اون طرف شکایت کرده ابلاغیه که اومد داخل ابلاغیه نوشته شده شکستن یک انگشت عمدی الان برادرم زندانه قاضی اون داده به قرار وصیغه ۱۰۰ میلیون تومان یعنی دیه انگشتش چقدره میشه

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم شما حبس نیز در پی دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بادرود
قرار وثیقه ربطی به دیه ندارد بسته نظر مقام قضایی هست
با پرداخت دیه ورضایت شاکی تخفیف میتواند بگیرد

سلام به لحاظ جنبه عمومی حبس دارد اما تحت شرایطی میتوان تقاضای تخفیف و تبدیل مجازات را مطرح نمود

با سلام میزان دیه توسط پزشکی قانونی انجام میشه و بهترین راه این هست که از شاکی رضایت بگیرید.

مبلغ وثیقه فقط شامل خسارت شاکی نیست بلکه مبلغی هست که محاسبات متهم را برای فرار به هم بزند و با احضار بعدی با پای خودش بیاید.
شکستگی انگشت اگر از نوع قابل ترمیم باشد ارش دارد یعنی کارشناس مدت زمان از کار افتادگی را محاسبه و اعلام می کند.

با توجه به عمدی بودن جرم مجازات جرم مزبور هم دیه و هم حبس دارد

درود بر شما در صدمات بدنی که منتهی به جراحتی همراه با بریدگی یا شکستگی میشوند علاوه بر دیه به لحاظ جمله عمومی جرم حبس و جزای نقدی نیز در نظر گرفته میشود . با اعلام رضایت شاکی و عدم سابقه متهم این مجازات با تصمیم مقام قضایی قابل تخفیف یا تعلیق خواهد بود ‌ ‌.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط