اگه رابطه انجام بگیره راهی هست که بشه ثابت کرد قبل از بنده نیز با شخص دیگه ای ارتباط داشته؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۸۰

سلام وقتتون بخیر
یک سوال داشتم
با خانمی اشنا شده ام که قبلا دوستی و خواستگارهایی داشته، بنا به گفته خودشون از نوع حلقوی هستند، پیشنهاد رابطه جنسی برای اولین حضور بین طرفین مطرح شده ( که بنده بخاطر شرایط حقوقی که ممکنه برام بوجود بیاد، تصمیم قطعی ندارم به انجام اینکار )
خواستم بدونم اگه حلقوی باشند و من با ایشون رابطه برقرار کنم، درصورتی که قبلا هم رابطه از جلو داشته باشند، ازاله بکارت به گردن من میفته؟ ( اگه رابطه جنسی انجام بگیره راهی هست که بشه ثابت کرد قبل از بنده نیز با شخص دیگه ای رابطه جنسی داشته؟)

چون فکر میکنم بخوان ازین طریق، ازاله بکارتشون رو ( حتی در صورت عدم وجود ) به گردن من بندازن و بخوان درخواست خواستگاری و پیشنهاد حق مهریه کنند از من.
ممنون میشم پاسخگو باشید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تشخیص با پزشکی قانونی و نظریه پزشکی قانونی با توجه به دستور بازپرس دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط