🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگه سرقفلی دار پول واریزی رو برداشت کرده باشه از حساب دادگاه میتونه شکایت کنه و مغازرو پس بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۸

در رابطه با پولی که بابت تخلیه مغازه به علت تخریب و نوسازی مالک ریخته به حساب سرقفلی دار اگه مالک تخلف کنه و مغازه رو طبق مدتی که براش دادگاه گذاشته تخریب نکنه یا هر تخلف دیگه ای که رای تخلیه رو باطل میکنه اگه سرقفلی دار پول واریزی رو برداشت کرده باشه از حساب دادگاه میتونه شکایت کنه و مغازرو پس بگیره یا باید پول رو به صورت دست نخورده بزاره و منتظر تخلف مالک بشینه؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانون روابط موجر و مستاجر سال ۱۳۵۶ را مطالعه بفرمایید ( مواد ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ )
‌ماده ۱۶ - در موارد مذکور در ماده ۱۵و همچنین در موارد مذکور در بند ۳ و ۴ ماده
۱۴ هر گاه مالک حسب مورد تا شش ماه از تاریخ تخلیه شروع‌به ساختمان نکند یا حداقل
مدت یک سال از محل مورد اجاره به نحوی که ادعا کرده استفاده ننماید به درخواست
مستاجر سابق به پرداخت مبلغی‌معادل یک سال اجاره‌بها یا اجرت‌المثل مورد اجاره در
حق او محکوم خواهد شد مگر آن که ثابت شود تاخیر شروع ساختمان یا عدم استفاده از
مورد‌اجاره در اثر قوه قاهره یا مبتنی بر علل و جهاتی خارج از اراده مالک بوده
است.
‌تبصره - در صورتی که در ملک مورد تخلیه مستاجرین متعددی باشند و موجر تقاضای
تخلیه سایر قسمتها را نیز نموده باشد مهلت فوق از تاریخ‌تخلیه آخرین قسمت شروع
خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط