🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگه منم تبادل لوایح انجام بدم مجدد ۴.۵ درصد باید هزینه دادرسی پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۲۶۱

با سلام خدمت همه اساتید بنیاد وکلا
در پرونده ای با موضوع دعوای مالی بعنوان یکی از خواندگان و محکوم به به دادنامه صادره از دادگاه بدوی ، لایحه تجدید نظر خواهی ارسال کردم و طبق تعرفه ۴.۵ درصد از مبلغ محکوم شده را پرداخت نموده ام. الان خواهان یا محکوم له نیز به دادنامه اعتراض کرده و به اصطلاح تبادل لوایح انجام داده و لایحه تجدیدنظر خواهی تنظیم کرده است برای بنده ابلاغیه اومده ظرف ۱۰ روز وقت دارم در قبال اعتراض محکوم له اگر دفاعی دارم انجام بدم ، خواستم بدونم اگه منم تبادل لوایح انجام بدم مجدد ۴.۵ درصد باید هزینه دادرسی پرداخت کنم؟ یا خیر؟ و هزینه به چه صورتیه؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، با توجه به این نکته که هزینه‌ی تجدیدنظرخواهی نیز توسط شما پرداخت شده، دیگر برای تبادل لوایح نیازی به پرداخت هزینه نخواهد بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام خیر برای تبادل لوایح هزینه ای دریافت نمی شود.

با سلام برای ارسال تبادل لوایح نیاز به پرداخت هزینه نیست . درصورتیکه از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال نمایید فقط هزینه ناچیزی برای ارسال پرداخت می کنید . موفق و مؤید باشید .

با درود مجدد جهت تبادل لوایح هزینه دادرسی نیاز نیست، مضافا آنکه‌ شما تجدیدنظرخواهی کرده و هزینه دادرسی مطابق آنچه در سوال آمده است پرداخته اید.

سلام‌ اگر شما تجدیدنظرخواهی کردید و هزینه دادین که هزینه دوباره دریافت نمی شود. در قبال تبادل لوایح هزینه دریافت نمی شود.

سلام
پرداخت هزینه ۴/۵ درصد از باب هزینه دادرسی تجدیدنظرخواهی با تجدیدنظرخواه است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط