🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگه پرونده مختومه شده بود پس این پیام چی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۳

سلام من در یک پرونده جعل و استفاده از سند مجعول که مربوط به کپی و الحاق یک برگ از دفترچه ثبت ساعت پلیس راهور بود توسط حوزه قضائی مرکز استان محکوم به پرداخت مبلغ ۵ میلیون ریال در وجه صندوق دولت شدم و در سایت ثنا پرونده مختومه اعلام شده بود دوباره بعد از گذشت ۳ ماه امروز این پیام تو ثنا برای من اومده پرونده کلاسه ردیف فرعی ۴ با علت طرح تعیین مرجع صلاحیت دار نسبت به اتهامات استفاده از اوراق مجعول و جعل در حوزه قضایی شهرستان به تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۰۸ ثبت گردید و با شماره بایگانی به شعبه دوم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ارجاع شد اگه پرونده مختومه شده بود پس این پیام چی هست؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی
با سلام
احتمالا رای مورد اعتراض دادستان قرار گرفته است و اکنون به مرجع صالح ارسال شده است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

محکومیت‌شما‌از‌جنبه‌انتظامی‌و‌راهنمایی‌و‌رانندگی‌بوده‌احتمالا‌رسیدگی‌به‌جنبه‌کیفری‌مونده‌که‌باید‌رسیدگی‌بشه

مشاوره‌های حقوقی مرتبط