اگه چند سال دیگه برگه ها رو تایپ کنه و موارد دیگه ای داخلش بنویسه کارشناس میفهمه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۲

سلام من سه سال پیش برگه سفید امضایی به کارفرما دادم و الان که میخوام پسش بگیرم هر بار یه چیز میگه و میگه که در اسباب کشی گم کردم اظهارنامه هم چند ماه پیش بهش دادم و شاهد و صدای ضبط شده او را هم دارم.
مراجعه به یک وکیل کردم و ایشون بهم گفتند چون میگه گم کردم احتمالا دعوای خیانت در امانت اثباتش سخته.چون با عمد گم نکرده.

حالا میخوام بدونم اگه گم نکرده باشه چیکار کنم.الان صبر کنم خودش یا یک نفر دیگه که احتمال داره برگه ها رو بهش بده استفاده کنه یا همین الان شکایت کنم.
(دیگه کار نیمکنم پیشش)
و اینکه یه برگه بهم داده و نوشته که مدارکی که نزد من داشته را گم کرده ام.
آیا همین کافیه.

ممنونم

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهار نامه مطالبه برگه سفید امضا تنظیم کنید و از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام فرمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اظهارنامه ایی رابرای ایشان مبنی بر دادن برگه سفید خودتان ارسال کنید اگرانجام نداد از جانب دادگاه اقدام کن

باسلام
درصورتی که اظهارنامه فرستادی و نتیجه نگرفتی بهتر است دادخواست استرداد برگه سفید امضا دهید

اگر به واسطه برگه هایی که به کارفرما داده‌اید علیه شما طرح دعوا شود به استناد رسیدی که از کارفرما دارید و مدارکی که توضیح دادید می توانید بی گناهی خود را ثابت کنید

درود بر شما
باتوجه به اینکه قبلا اظهارنامه داده اید و نتیجه حاصل نشده، میتوانید طی دادخواستی برگه سفید امضاء را مطالبه نمایید .

ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه و پس از آن دادخواست مطالبه برگ سفید امضا را علیه ایشان مطرح کنید

دادخواست مطالبه آن برگ را تقدیم کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط