🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایا این وصیت اجرا می شود و همسرم نمی تواند به گونه ای مانع آن شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۰

سلام
۳خانه از اموال پدرم به من صلح عمری با حق فسخ شده است. من میخواهم بعد از مرگم برادر و خواهران من هم از این ۳ خانه ارث ببرند و همه اموال به همسرم به ارث نرسد. بنظر شما بهتر است برای تحقق این هدف اکنون به صورت محضری وصیت کنم که یک سوم هر کدام از خانه ها به برادر و خواهرانم برسد یا اینکه وصیت کنم که کل خانه ها به برادر و خواهرانم برسد و نهایتا با حکم دادگاه یک سوم انها به برادر و خواهرنام ارث برسد ؟
و اینکه اگر به قیمت اموال چک بکشم و به برادرم بدهم بعد از مرگم برادرم میتواند ان را از محل اموالم پاس کند و همه اموال به همسرم به ارث نرسد؟(مهریه اش پرداخت شده)

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. بهتراست در دفترخانه اسناد رسمی مالکیت خانه ها رو بصورت صلح عمری به برادر و خواهرت انتقال دهید تا بعداز فوت شما به آنها انتقال قانونی یابد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

وصیت فقط تا یک سوم از کل اموال نافذ است و باقی طبق قانون به وراث میرسد بنابراین بهتر است حال که در قید حیات هستید سهم برادر و خواهر خویش را به ایشان صلح عمری نمایید.

سلام
در صورت فوت پدر و مادر و نداشتن فرزند برادر و خواهران شما جزء ورثه خواهند بود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط