🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایا برای اخذ دیه قسامه مورد قبول دادگاه کیفری قرار میگیرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱,۲۹۰

در یک نزاع خیابانی با یک شخصی مورد ضرب و شتم و جرح عمدی قرار گرفتم و اسیب بدنی دیدم. با توجه به گزارش پلیس۱۱۰ و اعزام من و ان شخص به کلانتری و درج اظهارات من ( شاکی ) و طرف مقابل(متهم) در کلانتری محل وقوع جرم و وجود گواهی پزشکی قانونی. ایا بدلیل نداشتن شاهد میتوانم در دادگاه کیفری سوگند (قسامه) یاد کنم که متهم بنده رو مورد ضرب و جرح قرار داده تا قاضی نیز دیه بنده رو در دادنامه لحاظ کند تا حقم مورد تضییع واقع نگردد؟(بله یا خیر؟)

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت وقوع لوث و عدم ادله دیگر نوبت به قسامه می رسد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

قسامه در موارد لوث موضوعیت دارد.

سلام در خصوص لوث قسامه صورت می پذیرد و اگر دادگاه لوث را تشخیص دهد قسامه صورت میگیرد.

بادرود و سلام چنانچه مرجع قضایی موضوع را لوث معین نماید نوبت به قسامه می رسد.

باسلام
سعی کنید کار به قسامه نکشد چون متهم قسامه کند مبنی بر بی گناهی تبرئه میشود

با سلام طبق گفته شما اگر گزارش پلیس باشد برای درگیری وایشان در کلانتری اقرار کرده باشند، نیاز به قسامه نیست ولی اگر دادگاه لوث را تشخیص دهد باید قسامه انجام پذیرد

درصورت لوث و فقدان ادله دیگر غیر از سوگند منکرمجنی علیه می تواند با اقامه قسامه کند و دیه را مطالبه کند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط