🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایا برای پرداخت همه اینها دادگاه حکم جداگانه خواهد داد یا همگی رو با هم محاسبه خواهد کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۱

چنانچه همسرم تقاضای مهریه و نفقه و اجرت المثل را کند ایا برای پرداخت همه اینها دادگاه حکم جداگانه خواهد داد یا همگی رو با هم محاسبه خواهد کرد؟مثلا برای هرکدام باید جدا جدا مبلغی را پرداخت نمایم،و تاکسی هم دارم ایا میتوانند تاکسی رو مصادره کنن یا خیر

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تاکسی به علت اینکه وسیله امرار معاش شما است جزو مستثنیات دین می باشد و قابل توقیف نیست
دادخواست مهریه باید جدای از اجرت المثل و نفقه داده شود و پس از محکومیت شما به پرداخت، حسب تقاضای اعسار، مبالغ تقسیط می شود و ماهیانه باید مبلغی را تا استهلاک کل مبلغ موضوع حکم پرداخت نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام در دفاتر خدمات قضایی هریک از دادخواستها جداگانه ثبت می شود. در مورد تاکسی هم باید عنوان کرد که توقیف نخواهد شد

سلام، هرکدام جداگانه رسیدگی و رای در ماهیت هر کدام جداگانه صادر و اجرا می‌شود

سلام
برای مطالبه مهریه باید دادخواست جداگانه داده شود ولی برای مطالبه نفقه و اجرت المثل می شود ضمن یک دادخواست مطرح شوند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط