🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایا خروج از بیمارستان بارضایت شخصی و رفتن به بیمارستان دوم در میزان دیه تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۱

من تصادف کردم بیمارستان اول و دوم در شهرستان بود بهم گفتن باید عمل بشی چون همراه نداشتم قبول نکردم با رضایت شخصی ترخیص شدم
و رفتم بیمارستان سوم
اونجا گفتن قطع نخاع شدی و چون زمانش گذشته هیچ کاری برات نمیتونیم بکنیم و...
حالا بیمه میگه چون خودت رضایت شخصی رفتی دیه خیلی کمی بهت میرسه ؟

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تشخیص میزان جراحت و‌تعیین و مقدار دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی است و بیمارستان در آن نقشی ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

سلام درصد تعیین دیه با پرشکی قانونی است و ترخیص از بیمارستان تاثیری ندارد

بادرودوسلام نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید.ازطریق اجرای احکام مبلغ آن محاسبه می شود.

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

با احترام خیر پزشکی قانونی تعیین کننده است .

خیر تعویض بیمارستان تاثیری بر جبران خسارت وارده به شما ندارد و نظر پزشکی قانونی در این زمینه ملاک خواهد بود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط