🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایا خرید املاک قولنامه ای حالا مربوط به اوقاف یا مصادره ستاد ایراد قانونی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۷

سلام دو مورد ملک برای خرید درنظر دارم اپارتمانی درمحدوده الغدیر و شمیران نو و دیگری خیابان بهار .هردو مدعی هستند که بنچاق و فولنامه های اول تا امروز موجوده و با گرفتن کد رهیگیری مشکلی در خرید و فروش این املاک نیست با علم به اینکه قطعا املاک ثبت در محضر مطمینتر است اما اختلاف قیمت و متراز ما را وادار به این تصمیم کرد که ایا خرید املاک قولنامه ای حالا مربوط به اوقاف یا مصادره ستاد فرمان امام ایراد قانونی دارد ؟ ایادرهنگام فروش مشکلی خواهیم داشت؟ ایا امکان دارد املاک مصادره ای مدعی پیدا کند و پولی که دادیم از دست برود با علم به اینکه اگر کد رهیگری و اسناد بنچاق و قولنامه های تمام معاملات مربوط به ملک موحود باشد باز هم امکان دارد مشکلی پیش بیاید و پول پرداختی ما از دست برود اپارتمانها در تملک افراد معمولی است و میگویند در بنگاه قولنامه مینویسیم و کد رهیگیری میگیریم و حتی میتوانید از شهرداری استعلام بگیرید .اگه لطف کنید مرا راهنمایی کنید خیلی ممنون و سپاسگزار خواهم بود

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا که ملک اوقافی قابل خرید و فروش نیست ثانیا پیشنهاد می شود قبل از انجام هر گونه اقدامی بررسی از ادارات یاد شده صورت گیرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام.شما نخست از شهرداری و اداره ثبت و اوقاف استعلامات لازم نسبت به معامله صورت بگیرد تا در اینده به مشکل نخورید.و کلا خرید یا فروش املاک موقوفی مشکلی ندارند ولی در مورد ستاد اجرایی فرمان امام ممکن است با چالشهای زیتدی مواجه شوید

با سلام
اولا بایستی عرض شود در صورتیکه سند رسمی موجود باشد که مورد موافقت اداره ثبت بوده لذا مشکلی پیش نخواهد امد
دوما املاک وقفی صرفا اعیانی بنا قابل خرید و فروش میباشد و برای عرصه بایستی برای اداره اوقاف اجاره پرداخت نمایید
بهتر است قبل از اقدام به معامله ملک مورد نظر را از شهرداری ، اداره ثبت ، اوقاف بصورت کامل استعلام نمایید

باسلام اگر ملک موقوفه باشد از اداره اوقاف استعلام شود و نسبت به بنجاق مطمعن شد که شخص واگذار کننده مستاجر اوقاف است یا خیر آیا حق واگذاری دارد یا خیر سلسله مراتب قولنامها به زارع صاحب نسق میرسد یا خی اگر این موارد درست باشد میتوانید با سلسله مراتب قولنامه به اوقاف مراجعه شود و از سهم زارع صاحب نسق کم شود و بعنوان متصرف حقوق موقوفه پرداخت شود ازث و سند اوقافی دریافت شود و سپس به شهرداری مراجعه مجوزات لازم دریافت شود و سپس از اداره ثبت درخواست سند اعیان داده شود و سند اخذ گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط