🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایا خرید این خانه با وکالت نامه گرفتن از صاحب ملک در دفترخانه امن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶

با سلام بنده خریدار ملکی هستم که سندش بهمن ماه اماده می شود و فعلا برگه واگذاری دارد

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید به این موضوع توجه کافی داشته باشید که خرید خانه به‌صورت وکالتی به این راحتی‌ها نیست و احتمال دارد دردسرهای زیادی حین انجام چنین معامله‌ای برای شما که در نقش خریدار خانه وکالتی هستید پیش آید.

راهکار کاهش احتمال خطرات
راهکاری که به‌منظور کاهش احتمال بروز چنین خطری به شما پیشنهاد می‌شود این است که در هنگام انجام معامله به‌صورت خرید خانه وکالتی از فروشنده ملک درخواست کنید در یک دفتر اسناد رسمی نسبت به تنظیم مبایعه‌نامه اقدام نماید.
گفتنی است در مبایعه‌نامه‌ای که توسط فروشنده تنظیم می‌گردد باید قید شود که شخص خریدار تمامی اختیارات قانونی از قبیل حق فروش ملک (به هر قیمتی) به هر فرد حتی به خودش را دارا می‌باشد و همچنین می‌بایست این مطلب در آن مرقوم گردد که موکل (فروشنده) حق درخواست ثمن را از خودش ساقط نموده است. به این شکل حتی بعد از آن که فروشنده فوت کند شما به‌عنوان خریدار ملک قادر خواهید بود صاحب ملکی که خریداری کرده‌اید شوید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط