🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایا دیه را میتوان قسطی داد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۰۲

اگر قتل گروهی باشد و خانواده مقتول دیه بخواهند میشود قسطی پرداخت کرد؟ ینی دو نفر نقد بدهند و یک نفر قسطی؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتما میبایستی رضایت خانواده مقتول را جلب کنید در غیر اینصورت قابل تقسیط نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

سلام
پرداخت دیه به صورت اقساط در صورتی ممکن خواهد بود که شما رضایت خانواده مقتول مبنی بر این موضوع را جلب نمایید در غیر این صورت باید نقدا پرداخت شود

بسمه تعالی : بستگی به نظر قاضی اجرای احکام و قاضی دادگاه صادر کننده رای دارد .. زیرا در قانون مهلتی نیز برای پرداخت دیه عمد و شبه عمد و خطای محض بترتیب.یک سال و دو سال و سه سال از زمان وقوع جنایت یا خادثه است که هرسال باید بسهم مساوی پرداخت شود مثلا خطای مخض هر سال یک سوم .شبه عمد طی دوسال هرسال نصف دیه باید پرداخت گردد

با سلام خدمت دوست عزیز.
متاسفانه پاسخ منفی است و تقسیط در دیه با نظر ولی دم بوده و درغیر اینصورت یکسال فرصت از زمان وقوع جرم نسبت به پرداخت دیه را دارید.
موفق باشید.

با سلام و درود
امکان قسطی کردن نیست مگر با قبول اولیای دم، زیرا دیه حق ولی دم است و ظرف یکسال از تاریخ قتل باید پرداخت شود.
موفق باشید.

سلام. دیه عمد باید ظرف یکسال پرداخت شود. اما در قانون فقط دیه شبه عمد و خطای محض میتونه قسطی پرداخت بشه.. در هر حال در این مورد شما ، چون محازات قصاص میباشد و این اهرم در دست صاحب قصاص است. ،بایستی یا توافق کنید یا نقدا بدید، وگرنه گذشت خودش رو اعلام نمیکنه

مشاوره‌های حقوقی مرتبط